logo

Actualitat Notícies

Claus per a estalviar en l'economia familiar

Economitzar despeses és possible amb una bona planificació, parant atenció als descomptes en Internet i mirant el que s'ajusta al nostre pressupost.

Falta poc més de mes i mig per al nadal i és moment de reorganitzar les despeses de la llar. Aprofitant que el 31 d'octubre és el Dia Mundial de l'Estalvi, el cercador online Billionhands (billionhands.com) ofereix claus per a estalviar de la mà de l'expert en finances Rodolfo *Carpintier:

  • Buscar descomptes online. Internet és crucial per a facilitar la tasca dels estalviadors. "Hi ha eines des de les quals organitzar el pressupost mensual d'una llar, amb detalls com on es destina més o menys pressupost, a apps que localitzen rebaixes en productes i serveis de tota mena", assenyala. Aquestes i les webs especialitzades en gangues són molt útils, i més per a compres lligades a períodes com la volta al col·le o el Nadal.
  • Aprofitar descomptes addicionals. En èpoques en les quals es concentren rebaixes o promocions estacionals (ara estem en la 'mid season') és intel·ligent sumar aqueixos descomptes a altres addicionals (cupons, per exemple), aconseguint així un percentatge major d'estalvi. El mes que ara acaba i el següent són ideals per a anticipar-se a grans desemborsaments.
  • Organitzar el pressupost mensual. Saber què i quant gastem al mes és bàsic per a portar els comptes al dia i guardar part dels ingressos. Ja organitzat el pressupost mensual, amb despeses fixes com a habitatge, serà més senzill saber quina part anirà destinat a omplir la guardiola.
  • Comparar preus. Abans de deixar-se portar per l'impuls de compra en donar amb un descompte, és recomanable parar-se a comparar, tenint en compte que hi ha comparadors que ja fan aqueix treball.

Consulta la notícia original ACI

© 2021 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías