logo

Actualitat Notícies

Els consumidors aposten per una compra austera al *Black *Friday

Tres de cada quatre consumidors gastaran en roba, però sense excedir dels 100 euros, en el ‘Black Friday’ més auster a causa de la crisi sanitària del Covid-19, segons el ‘Digital Consumer Survey 2020’ de Nielsen Mitjana.

A més, entre aquells que compraran roba, calçat o accessoris, seran les dones les que més es llancen a aprofitar el ‘*Black *Friday’, sobretot en edats entre 16 i 20 anys, amb una diferència de 30 punts respecte als homes (49% homes enfront de 80% dones). Si bé, ells gastaran més, perquè el 20% es deixarà fins a 300 euros de despesa.

Quant als productes de bellesa, els perfums i les fragàncies, que són la segona partida de despesa més important en aquesta campanya, entorn del 60% dels consumidors admet que es farà amb algun article, però sense superar els 100 euros (45%). Igualment, són elles les que més compraran aquests productes, sobretot entre els 21 i els 29 anys (el 53%).

En dispositius electrònics, que solen acaparar l'interés en ‘Black Friday’ per les seues ofertes, quasi la meitat dels espanyols no mostren disposició a comprar nous dispositius enguany, mentre que entre els quals sí que ho faran (el 53% restant) només un 9% gastarà més de 300 euros.

Quant als articles esportius, que van causar furor durant la quarantena en traslladar el gimnàs a l'espai domèstic, el 52% dels espanyols pensa fer alguna compra, amb una despesa preferent de 100 euros (el 38%). En aquest cas, són els homes més joves els que més compraran en aquesta categoria (un 52% amb una edat entre 16 i 20 anys).

COMPRES MÉS AUSTERES

D'altra banda, entre el 60 i el 70% dels espanyols no destinaran despesa en ‘Black Friday’ a renovar mobiliari de la llar o decoració, electrodomèstic, viatges ni joies (64%). Això denota, segons Nielsen, el moment pel qual passen els consumidors, als quals la pandèmia i la incipient crisi econòmica han tornat més vulnerables i previnguts a l'hora de fer les seues compres.

Tant és així que un 12% afirma que només comprarà d'ací a final d'any si és amb rebaixa i un 10% assegura que compararà més preus que altres anys.

En aquest context, el canal ‘online’ s'antulla com l'idoni per a aquest ‘Black Friday‘, pels seus avantatges de rebre a la seua casa la comanda de manera gratuïta i fer-se amb millors descomptes que en botiga física (un 64% i un 45%, respectivament, dels que el trien és per aqueix motiu).

A això se suma simplificar el procés de pagament (39%), obtindre promocions de temporada (30%) i gaudir d'un enviament ràpid i directe (29%).

Consulta la notícia original ACI

© 2021 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías